Combinatul de Articole din Carton produce ambalaje din carton ondulat cu aplicarea imprimării flexo de calitate înaltă. Noi propunem o gamă largă de ambalaj divers din gofro-carton şi microgofro-carton, atît cu aplicarea imprimării flexo, atît şi fără. Dvs. puteţi să prezentaţi companiei noastre propria machetă de design. Apoi, după această machetă va fi fabricată flexo-forma, şi, în continuare, realizată imprimarea flexo pe carton.
Deseori întreprinderile, care se ocupă de producerea acestui sau alt fel de produse, aleg ambalajul cu imprimare flexo. Această alegere este legală şi logică, deoarece mulţi vor să arate „faţa producţiei”, iar consumatorul, la rîndul său, practic nu atrage atenţia la o cutie „simplă”.
Imprimarea flexo pe carton ondulat permite să se vizualizeze produsul, ce se află în ambalaj, ce ajută cumpărătorul să facă alegerea corectă. În afară de aceasta, o informaţie anumită despre producător, sau de exemplu, nişte simple simboluri de manipulare, sunt uneori, necesare
Costul imprimării flexo depinde de culoarea de ponton, deasemenea, de suprafaţa de sigilare. În orice caz, adresîndu-vă la fabrica noastră, ve-ţi putea să vă încredinţaţi în faptul că pentru a vedea ambalajul Dvs. colorat şi memorabil, Dvs. întradevăr platiţi preţul minim.

S.A. „Combinatul de Articole din Carton din Chişinău” şi SRL „HORN” fabrică şi realizează ambalajul de consum de transport din carton ondulat cu aplicarea multicromatică şi cromatică a imprimării flexo pentru întreprinderile alimentare, de conserve, de vin, de bere, de patiserie, de sticlă, uşoară, chimică, de construcţii, de mobilă şi alte ramuri ale economiei naţionale. Propunem următoarele tipuri de ambalaj de consum ondulat:
- Cutii cu 4 supape din carton ondulat;
- Produse din carton ondulat cu o configuraţie dificilă: Cutii autoregulatoare cu încleierea multipunctată, cu fund aşezat, cu supape oblice ş.a.; - Cutii autoregulatoare cu încleierea multipunctată, cu fund aşezat, cu supape oblice ş.a.;
- Componentele cutiilor din carton gofrat : garnituri, vărgele, etanşări.

Noi realizăm cutii din carton ondulat cu aplicarea imprimării flexo în termen de 5 zile.

CAC
COMBINATUL DE ARTICOLE DIN CARTON
(+373) 22 470 528, 68 099 377 - secția din vânzări;
(+373) 22 471 621 - anticamera
HORN
FIRMA COMERCIALA DE PRODUCTIE
(+373) 22 472 517, 69 365 177 - secția din vânzări;
(+373) 22 472 544 - anticamera
OLERO
FIRMA COMERCIALA DE PRODUCTIE
(+373) 22 471 658, 694 23 456 - secția din vânzări