Bine aţi venit la Combinatul de Articole din Carton din Chişinău!

     Prima sa producţie Combinatul de Articole din Carton din Chişinău a lansat-o la data de 14 februarie anul 1969. În timp de 50 de ani Combinatul a devenit lider în sectorul industrial respectiv pe piaţa din Moldova. De-a lungul anilor de lucru, ne-am dezvoltat în mod constant: echipamentul de producţie a fost modernizat în conformitate cu cele mai recente cerinţe internaţionale – posibilitatea de a produce 90 de milioane de metri patrati pe an, au fost elaborate şi adoptate noi tipuri de ambalaje, livrate și în alte țări: România, Grecia, Bulgaria, Italia, Polonia, Slovenia, Ucraina. Federația Rusă. Rămânem a fi singurul producător din Moldova, care foloseste cel puțin un strat de materie primă cu conținut de 100% celuloză și avem un ciclu de producție non-deșeu.
     În această perioadă de jumătate de secol, în viaţa Combinatului au avut loc numeroase evenimente şi schimbări. Un lucru, a rămas însă neschimbat – calitatea produselor şi atenţia individuală la față de cerinţele clienţilor. Nu e de mirare faptul că Combinatul de Articole din Carton din Chişinău a fost lansat anume de Ziua Sf. Valentin: producţia se distinge prin faptul, cu cîtă dragoste şi grijă este făcută. E făcută de oameni, şi pentru oameni, şi aceasta este una dintre principiile neschimbate de bază, după care ne conducem la efectuarea producţiei noastre.
     Şi, cu toate că acest site nu poate aborda pe deplin toate aspectele legate de activitatea de producere şi cea tehnică a întreprinderii, ne-am străduit să Vă facem cunoştinţă cu toate momentele de bază.

CAC
COMBINATUL DE ARTICOLE DIN CARTON
(373 22) 47-16-21, tel/fax: 47-25-54
OLERO
FIRMA COMERCIALA DE PRODUCTIE
(373 22) 47-16-58, tel/fax: 47-16-98
HORN
FIRMA COMERCIALA DE PRODUCTIE
(373 22) 47-25-44, tel/fax: 47-25-17