Bine aţi venit la Combinatul de Articole din Carton din Chişinău!

    Prima sa producţie Combinatul de Articole din Carton din Chişinău a lansat-o la data de 14 februarie anul 1969. În acest timp, Combinatul a devenit lider în sectorul industrial respectiv pe piaţa din Moldova. De-a lungul anilor de lucru, ne-am dezvoltat în mod constant, şi ne-am mers înainte: echipamentul de producţie a fost modernizat în conformitate cu cele mai recente cerinţe internaţionale, elaborate şi adoptate în producţia pentru cel mai nou brand de carton şi de diferite tipuri de ambalaje.
    În această perioadă de aproape jumătate de secol, în viaţa Combinatului au avut loc numeroase evenimente şi schimbări, un lucru, a rămas însă neschimbat – calitatea produselor şi o atenţie individuală la nevoile şi cerinţele clienţilor. Nu e de mirare faptul că Combinatul de Articole din Carton din Chişinău s-a deschis anume de Ziua Sf. Valentin: producţia se distinge anume prin faptul, cu cîtă dragoste şi grijă faţă de client este făcută. Doar este făcută de oameni, şi pentru oameni, şi aceasta este una dintre principiile neschimbate de bază, după care ne conducem la efectuarea producţiei noastre.
    Şi, cu toate că acest site nu poate aborda pe deplin toate aspectele legate de activitatea de producere şi cea tehnică a Combinatului, noi ne-am străduit să Vă facem cunoştinţă cu toate momentele de bază a producţiei noastre, produse şi echipamente după este făcută.
    Vezi un demo de producția noastră puteți pe YouTube.


CAC
COMBINATUL DE ARTICOLE DIN CARTON
(373 22) 47-16-21, tel/fax: 47-25-54
OLERO
FIRMA COMERCIALA DE PRODUCTIE
(373 22) 47-16-58, tel/fax: 47-16-98
HORN
FIRMA COMERCIALA DE PRODUCTIE
(373 22) 47-25-44, tel/fax: 47-25-17
47035
143
1